Syrové lievance

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

200 g hrubej múky
20 g droždia
40 g Eidamu
2 vajcia
soľ
2 dl mlieka
80 g masti

Postup receptu

Do múky rozdrobíme droždie, pridáme soľ, mlieko, vajcia a postrúhaný syr, nahladko vymiešame a necháme nakysnúť. Na rozpálenom vymastenom lievanečníku pečieme lievance z oboch strán. Podávame so zeleninovou prílohou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tatársky biftek 1.

Náročnosť

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Piškótový závin

Náročnosť

Maková plnka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút