Hovädzie po námornícky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie rezne osolíme, naklepeme a trochu poprášime múkou. V kastróle rozpálime olej a rezne opečieme po oboch stranách. Potom ich vyberieme do nádoby a prikryjeme. Na oleji po opečení mäsa opražíme očistenú, na krúžky nakrájanú cibuľu. Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na plátky. Do kastróla k cibuli vložíme opečené mäso, okoreníme, dáme naň trochu cibule, vrstvu osolených zemiakov zmiešaných s cibuľou a znova okoreníme. Podľa potreby podlievame vínom a udusíme do mäkka. Ako prílohu podávame šaláty.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená