Talianska slepačia polievka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú sliepku a drobky umyjeme, dáme do hrnca, zalejeme vodou a pomaly varíme. Pridáme soľ, celé čierne korenie a sliepku uvaríme do mäkka. Potom sliepku vyberieme a upravíme ako hlavný pokrm, napr. na paprike, na smotane atď. Drobky varíme ďalej, pridáme očistenú koreňovú zeleninu, cibuľu a cesnak. Keď sú drobky a zelenina mäkké, pokrájame ich na drobné kocky a vložíme do precedeného vývaru spolu s uvarenou ryžou. Nakoniec pridáme do polievky vaječnú sadlinu, pokrájanú na drobné kocky. Polievku dochutíme a pridáme posekanú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená