Plnená kačica 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s cibuľou, pridáme vajcia, namočené vytlačené žemle, soľ, nadrobno pokrájanú pečeň, korenie a všetko spolu premiešame. Plnkou naplníme očistenú, vypitvanú a umytú kačicu a otvor zašijeme niťou. Kačicu dáme na pekáč, posolíme, podlejeme horúcou vodou a v stredne teplej rúre za občasného polievania šťavou upečieme do červena. Z upečenej kačice odstránime niť a pokrájame ju na porcie. Podávame buď so zemiakovým šalátom, alebo so zemiakovou kašou a šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená