Mäso v rúre

Pripravte si ľahké a rýchle jedlo.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

Mäso (kuracie prsia, hovädzie stehno, jahňacina…)
1 cibuľa
Olej
Soľ,korenie
Strúhaný syr
2 smotany
Mlikeko
Pór
Ryža

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Mäso odblaníme nakrájame na plátky vyklepeme a nakoreníme. Potom si dáme nakrájanú cibuľu na panvicu z olejom, necháme orestovať a pridáme mäso, ktoré do bielo-hneda opečieme. Zatiaľ si dáme na väčšiu (hlbšiu) zapekaciu misu trochu oleja a nakrájaného póru a nato dávame opečené mäsko. Všetko mäso poukladáme tesne vedľa seba, nastrúhame syr, nato dáme ešte výpek. So smotanu na šľahanie pekne polejeme a ak to nevyjde dáme aj trochu mlieka, zakryjeme alobalom a dáme do rúry.

Pečieme 120 min pri teplote 150C. Podávame s ryžou alebo s kuskusom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pikantná nátierka

Náročnosť

Torta Malakov

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Višňová polievka

Náročnosť

Palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút