Mäso v rúre

Pripravte si ľahké a rýchle jedlo.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Mäso odblaníme nakrájame na plátky vyklepeme a nakoreníme. Potom si dáme nakrájanú cibuľu na panvicu z olejom, necháme orestovať a pridáme mäso, ktoré do bielo-hneda opečieme.

  2. Zatiaľ si dáme na väčšiu (hlbšiu) zapekaciu misu trochu oleja a nakrájaného póru a nato dávame opečené mäsko. Všetko mäso poukladáme tesne vedľa seba, nastrúhame syr, nato dáme ešte výpek. Mäso polejeme so smotanou na šľahanie (ak nemáme, postačí mlieko), zakryjeme alobalom a dáme do rúry. Pečieme 120 min pri teplote 150 stupňov. Podávame s ryžou alebo s kuskusom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vlašský šalát 3.

Náročnosť

Vaječné cesto

Náročnosť

Huspenina 1.

Náročnosť

Krkovička netradične

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Základná majonéza

Náročnosť

Fazuľový guláš

Náročnosť