Tatársky biftek 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvú surovú sviečkovicu oškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso sekáme nožom asi 15-30 minút, aby sa z neho stala jemná mäsová kaša. Mäso potom osolíme, okoreníme a upravíme z neho okrúhly biftek, položíme na tanier, uprostred urobíme jamku, do ktorej nalejeme surový žĺtok. Žĺtok osolíme biftek obložíme horčicou sardelovou pastou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Podávame s opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečený bažant 1.

Náročnosť

Párkova polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Holandský šalát

Náročnosť