Tatársky biftek 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čerstvú surovú sviečkovicu oškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso sekáme nožom asi 15-30 minút, aby sa z neho stala jemná mäsová kaša. Mäso potom osolíme, okoreníme a upravíme z neho okrúhly biftek, položíme na tanier, uprostred urobíme jamku, do ktorej nalejeme surový žĺtok. Žĺtok osolíme biftek obložíme horčicou sardelovou pastou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Podávame s opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečený karfiol v trojobale

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Banánové tiramisu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkový nákyp

Náročnosť

Vyprážané hríby

Náročnosť