Tatársky biftek 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvú surovú sviečkovicu oškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso sekáme nožom asi 15-30 minút, aby sa z neho stala jemná mäsová kaša. Mäso potom osolíme, okoreníme a upravíme z neho okrúhly biftek, položíme na tanier, uprostred urobíme jamku, do ktorej nalejeme surový žĺtok. Žĺtok osolíme biftek obložíme horčicou sardelovou pastou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Podávame s opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gratinovaný karfiol

Náročnosť

Chodské koláče

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Plnené zemiaky 1.

Náročnosť

Jablkový obláčik

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Krehký jablkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Citrónové bowle

Náročnosť