Tatarák

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Čerstvú surovú sviečkovicu oškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso sekáme nožom asi 15-30 minút, aby sa z neho stala jemná mäsová kaša. Mäso osolíme, okoreníme a upravíme z neho okrúhly biftek, položíme na tanier, uprostred urobíme jamku, do ktorej nalejeme surový žĺtok.

  2. Žĺtok osolíme, biftek obložíme horčicou, sardelovou pastou, worcestrovou omáčkou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Podávame s opečeným chlebom. Nakoniec nezabudneme zmiešať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 06, 2022 / 13:12

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelová polievka s bravčovým mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Tekvicový prívarok
prívarok tekvica

Tekvicový prívarok na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Péche Melba

Náročnosť