Parížsky rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Odblanené a naklepané teľacie rezne na okrajoch narežeme a posolíme. Z múky, vajca a mlieka pripravíme palacinkové cesto, ktorým obalíme rezne; potom ich vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakmi a so šalátom, s uhorkou alebo kompótom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jelení guláš

Náročnosť

Čučoriedkovo-černicová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bravčové mäso na poľovnícky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Cvikla

Náročnosť