Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

olej
jedna vacsia cibula
tri paradajky
tri papriky
jedna tekvica
dve pochutkove smotany
lyzica solamil alebo maizena
sol
podravka
trosku kr cukru
3/4 kg hovadzieho stehna
jedna cibula
cervena paprika

Postup receptu

Na oleji opražíme cibuľu, pridáme pokrájanú papriku a keď je dobre upražená pridáme ošúpané paradajky dusíme do mäkka, potom pridáme tekvicu nastrúhanú na rezance, osolíme podľa chuti pridáme trošku vegety a trošku kr. cukru, podusíme do mäkka a do rozšľahanej kyslej pochúťkovej smotany pridáme za lyžicu solamilu alebo maizenu, za stáleho miešania pomaly vlejeme do tekvice, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame s dusenou hovädzinou a uvarenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená