Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

olej
jedna vacsia cibula
tri paradajky
tri papriky
jedna tekvica
dve pochutkove smotany
lyzica solamil alebo maizena
sol
podravka
trosku kr cukru
3/4 kg hovadzieho stehna
jedna cibula
cervena paprika

Postup receptu

Na oleji opražíme cibuľu, pridáme pokrájanú papriku a keď je dobre upražená pridáme ošúpané paradajky dusíme do mäkka, potom pridáme tekvicu nastrúhanú na rezance, osolíme podľa chuti pridáme trošku vegety a trošku kr. cukru, podusíme do mäkka a do rozšľahanej kyslej pochúťkovej smotany pridáme za lyžicu solamilu alebo maizenu, za stáleho miešania pomaly vlejeme do tekvice, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame s dusenou hovädzinou a uvarenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená