Chutný teľací perkelt

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umyté a na kocky pokrájané mäso opražíme nasucho, osolíme, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a dusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, chvíľu povaríme, nakoniec pridáme čerstvé maslo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurča v alobale

Náročnosť

Omeleta s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
sladké jedlá zdravé jedlo

Plnené paradajky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Baklažánová kaša

Náročnosť