Kapustové lokše 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky pretlačíme, pridáme do nich vajce, múku, soľ a vypracujeme cesto. Pokrájame ho na kusy, na pomúčenej doske vyvaľkáme do kruhu a na horúcej platni opečieme po oboch stranách. Upečené lokše potrháme na kúsky, dáme do cedníka, prelejeme horúcou vodou, pridáme do udusenej kapusty. Všetko spolu premiešame.
Príprava kapusty: nadrobno ju posekáme, dáme na masť, v ktorej sme cukor upražili na karamel a dáme dusiť. Trochu osolíme a pred podávaním lokše môžeme posypať cukrom podľa chuti.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená