Rajčinový teľací perkelt

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Cibuľu nakrájame nadrobno a dáme opražiť. Umyté a na kocky pokrájané mäso nasucho opečieme, podlejeme vodou, osolíme, pridáme rajčiakový pretlak a dusíme. Potom zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a chvíľu povaríme. Podávame s cestovinou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Raffaello

Náročnosť

Šunka s banánom

Náročnosť

Baklažány dusené v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Jahodový koláč

Náročnosť

Parené buchty s makom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút