Teľací perkelt 5.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V kastróle roztopíme masť, opražíme na nej cibuľu pokrájanú nadrobno a lyžičku mletej červenej papriky. Teľacie mäso (najlepšie z pliecka) umyjeme, pokrájame na pravidelné kúsky, osolíme, dáme na opraženú cibuľu a prikryté za občasného premiešania dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Potom mäso zaprášime múkou, trocha opražíme, zalejeme vodou alebo polievkou z kostí,
pridáme pretreté rajčiaky alebo rajčiakový pretlak a povaríme. Pred dovarením pridáme kyslú smotanu. Podávame s ryžou alebo haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurací šalát

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaná fazuľka

Náročnosť

Mrkvový šalát 4.

Náročnosť