Teľacie mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Odblanené a naklepané rezne opečieme na oleji a pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, bobkový list, soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, pridáme cukor a povaríme. Pretrieme ju cez sito a vylejeme na rezne. Podávame s knedľou, ryžou, rezancami alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pórový koláč

Náročnosť

Pomarančový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút