Teľacie mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Odblanené a naklepané rezne opečieme na oleji a pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, bobkový list, soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, pridáme cukor a povaríme. Pretrieme ju cez sito a vylejeme na rezne. Podávame s knedľou, ryžou, rezancami alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená