Teľacie ragú s cestovinou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a na malé kocky pokrájané mäso, osolíme, zalejeme vodou a dusíme. Neskôr pridáme očistenú, umytú a na kocky pokrájanú zeleninu a dodusíme. Počas dusenia pridáme sterilizovaný zelený hrášok. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a znova povaríme. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať, uvaríme cestoviny a podávame spolu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené vajcia

Náročnosť

Moravské vrabce

Náročnosť

Nadýchané medové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Hríby na smotane

Náročnosť