Teľacie ragú 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a na malé kocky pokrájané mäso, osolíme, zalejeme vodou a dusíme. Neskôr pridáme očistenú, umytú a na kocky pokrájanú zeleninu a dodusíme. Počas dusenia pridáme sterilizovaný zelený hrášok. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a znova povaríme. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kuracie prsia s broskyňou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút