Zemiakové placky na maďarský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Deň vopred uvarené zemiaky olúpeme do misky a pridáme so soľou rozotretý cesnak. Do hrnčeka dáme vajcia, prilejeme mlieko, pridáme múku, osolíme, opaprikujeme, dobre rozhabarkujeme a nalejeme na zemiaky. Potom pridáme na drobné kocky nakrájané kúsky salámy, slaninu a všetko spolu dobre premiešame. Hmotu pomocou naberačky kladieme na tuk v tvare menších kôpok, formujeme na placku a po oboch stranách vypražíme do ružova. Podávame so šalátom zo surovej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená