Trhané bravčové mäso

Jeho pečenie je síce zdĺhavé, ale naozaj stojí za to! Trhané bravčové mäso je skvelá zložka všetkých burgrov, quesadíl či tacos. Ideálne na tomto recepte je, že si zvyšok mäsa môžete odložiť do  mrazničky a vytiahnuť vtedy, keď naň máte chuť. Jeho príprava je naozaj jednoduchá!

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.4
225 Receptov

Gurmán recepty

Viac od autora

Pravé mexické fajitas

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Voňavá domáca vianočka

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Vegánske mac and cheese

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Varené víno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Cuketové placky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Falafel

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút