Trhané bravčové mäso

Jeho pečenie je síce zdĺhavé, ale naozaj stojí za to! Trhané bravčové mäso je skvelá zložka všetkých burgrov, quesadíl či tacos. Ideálne na tomto recepte je, že si zvyšok mäsa môžete odložiť do  mrazničky a vytiahnuť vtedy, keď naň máte chuť. Jeho príprava je naozaj jednoduchá!

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.
Čas varenia
5 hod.
Celkový čas
5 hod. 45 min.
3.45
225 Receptov

Gurmán recepty

Viac od autora

Hovädzie taštičky

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.
sušienky
vianočný recept

Vianočné crinkles

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Polievka z pečených paradajok

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.
zmrzlina
Dezerty vegan

Zdravá banánová zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.
šalát
rýchle šalát zdravé

Citrónovo-krevetový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.
tvarohový koláč tvarohový krémeš

Tvarohový krémeš s vanilkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.