Viedenská roštenka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Odležané roštenky naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, okoreníme, zľahka obalíme hladkou múkou a v panvici na rozpálenej masti z obidvoch strán rýchlo opečieme (asi 10 minút). Potom podlejeme polievkou alebo horúcou vodou, povaríme, vyberieme z panvice a uložíme na misu. Cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata a posypeme ňou pripravené roštenky. Povarenú šťavu z rošteniek podávame buď osobitne v omáčniku alebo ňou zalejeme roštenky. Podávame so zemiakovými hranolčekmi alebo s opečenými zemiakmi a s rozličnými šalátmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pivová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Dusený špenát

Náročnosť

Syrníky 2.

Náročnosť

Ryžová kaša 2.

Náročnosť