Slivková bublanina

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Margarín s cukrom, citrónovou kôrou a vanilkovým cukrom dobre vymiešame. Potom pridávame žĺtky jeden za druhým, premiešame a nakoniec striedavo pridávame múku s vyšľahanými bielkami. Pripravené cesto rozotrieme na plech vytretý margarínom a vysypaný strúhankou. Potom poukladáme naň umyté, odkôstkované polovice sliviek, šupkou smerom dolu. Zvoľna pečieme. Upečenú a čiastočne vychladenú bublaninu posypeme cukrom a pokrájame na rezy.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mandľový krém 2.

Náročnosť

Uhorková omáčka

Náročnosť

Baklažánové závitky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Bábovka ala Dada

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút