Vyprážané rybie filé so zemiakmi

Kto by odolal tradičným vyprážaným rybím filé?

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
4
13 Receptov

Ingrediencie

600 g rybie filé

70 g hladká múka

2 ks vajce

120 g strúhanka

150 ml olej

1 ČL soľ

500 g zemiaky

3 PL tatárska omáčka

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Rybie filé necháme rozmraziť, nakrájame na menšie kusy a osolíme.

  2. Filé obalíme v trojobale: najskôr múka, potom vajce a nakoniec strúhanka.

  3. Obalené filé vypražíme na oleji do zlatista z oboch strán.

  4. Medzi tým si ošúpeme a nakrájame zemiaky, ktoré uvaríme v osolenej vode.

  5. Filé a zemiaky podávame spolu s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

kysnuté cesto

Pečené buchty so slivkovým lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Hŕstková polievka s klobáskou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Ovsené vločky s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Cestoviny

Špagety al tonno

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šošovicová polievka s údeným mäskom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kari kuracie kúsky so zemiakovým pyré

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút