Vyprážané zemiakové guľky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme, pretrieme cez sito, osolíme, pridáme syr, maslo, žĺtky a trochu mlieka, aby sa všetko spojilo v husté hladké cesto. Z cesta formujeme malé guľky veľkosti vlašských orechov a vyprážame v rozpálenom oleji. Podávame k pečeným mäsám a zelenine.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Saláma v alobale

Náročnosť

Mrkvový šalát s jablkami 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teplý kukuričný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút