Vyprážané zemiakové guľky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme, pretrieme cez sito, osolíme, pridáme syr, maslo, žĺtky a trochu mlieka, aby sa všetko spojilo v husté hladké cesto. Z cesta formujeme malé guľky veľkosti vlašských orechov a vyprážame v rozpálenom oleji. Podávame k pečeným mäsám a zelenine.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryžový rôsol

Náročnosť

Teľacie vtáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pikantná nátierka

Náročnosť