Piškótová mramorová bábovka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bielkov a cukru ušľaháme tuhý sneh, primiešame žĺtky, preosiatu múku, hrozienka, postrúhanú citrónovú kôru a nakoniec zľahka vmiešame rozpustené maslo. Dve tretiny cesta pomocou stierky urovnáme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Do zvyšku cesta zamiešame preosiate kakao, nalejeme ho na pripravené žlté cesto a lyžičkou niekoľkokrát zamiešame. Pečieme v stredne teplej rúre asi 35-40 minút. Upečenú bábovku vyklopíme na tanier a posypeme vanilkovým a práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená