Piškótová mramorová bábovka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z bielkov a cukru ušľaháme tuhý sneh, primiešame žĺtky, preosiatu múku, hrozienka, postrúhanú citrónovú kôru a nakoniec zľahka vmiešame rozpustené maslo. Dve tretiny cesta pomocou stierky urovnáme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Do zvyšku cesta zamiešame preosiate kakao, nalejeme ho na pripravené žlté cesto a lyžičkou niekoľkokrát zamiešame. Pečieme v stredne teplej rúre asi 35-40 minút. Upečenú bábovku vyklopíme na tanier a posypeme vanilkovým a práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryba v aspiku

Náročnosť

Dezert z mikrovlnky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút