Cibuľovo-zelerový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Zeler dobre umyjeme, ošúpeme, postrúhame na hrubo, vložíme do misy, posypeme nadrobno posekanou cibuľou a polejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali cukor, soľ, ocot a olej.

  2. Vrch posypeme posekanou zelerovou vňaťou a čiernym korením. Šalát môžeme pripraviť aj zo surového zeleru. Namiesto octu môžeme použiť citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pomarancova stava

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Pór so zemiakmi

Náročnosť