Zelerový šalát 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zeler dobre umyjeme, olúpeme, uvaríme, postrúhame na rezance alebo plátky, vložíme do misy, posypeme nadrobno posekanou cibuľou a polejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali cukor, soľ, ocot a olej. Vrch posypeme posekanou zelerovou vňaťou a čiernym korením. Šalát môžeme pripraviť aj zo surového zeleru. Namiesto octu môžeme použiť citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Halušky s vajcom

Náročnosť

Jameson Ginger

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Dusený kaleráb

Náročnosť