Zapečený kel s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú a pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme zomleté mäso, spolu popražíme, trochu podlejeme vodou, osolíme a dusíme. Osobitne uvaríme kel v celku v osolenej vode. Uvarený vyberieme, posekáme, polovicu dáme na vymastený a strúhankou vysypaný pekáč, na to dáme vrstvu uduseného zomletého mäsa, prikryjeme zvyškom kelu, posypeme zvyškom strúhanky, zalejeme v mlieku rozšľahanými vajciami, navrch dáme ešte plátky čerstvého masla a v rúre zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajcia s bešamelovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zimná polievka

Náročnosť

Polievka Hašé 4.

Náročnosť