Zámocký paprikáš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Kurča rozdelíme na 8 častí. Na masti udusíme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a zalejeme vodou. Do toho vložíme pripravené kurča, osolíme, okoreníme rascou, pokrájaným feferónom, mletým korením a dusíme. Mäkké kurča vyberieme, šťavu zaprášime múkou (šťava nesmie byť veľmi hustá), povaríme a precedíme na porcie kurčaťa. Pridáme udusené a pokrájané šampiňóny, ktoré polejeme rozšľahanou smotanou. Podávame s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ľadová poleva

Náročnosť

Minipizza

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Lekvárovo orechový perník 1.

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút