Zámocký paprikáš

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kurča rozdelíme na 8 častí. Na masti udusíme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a zalejeme vodou. Do toho vložíme pripravené kurča, osolíme, okoreníme rascou, pokrájaným feferónom, mletým korením a dusíme. Mäkké kurča vyberieme, šťavu zaprášime múkou (šťava nesmie byť veľmi hustá), povaríme a precedíme na porcie kurčaťa. Pridáme udusené a pokrájané šampiňóny, ktoré polejeme rozšľahanou smotanou. Podávame s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená