Zapekaná mladá fazuľka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mladé fazuľové struky zbavíme vlákien, umyjeme a vložíme do osolenej vody variť. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a dáme do nej ocedené fazuľové struky. V sladkej smotane zamiešame vajcia, soľ, nalejeme na fazuľku, posypeme strúhankou, obložíme kúskami masla a vo vyhriatej rúre zapečieme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvové guľky

Náročnosť

Tekvicovka podľa Fryca

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krémové rezy

Náročnosť

Likér z višní

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút