Šalát so špargľou, artičokami a bryndzou s údenou chuťou

Chutný šalát so špargľou.
Chutný šalát so špargľou.
600 g zelenej špargle
12 kúskov pokrájaných artičokových srdiečok
300 g rôznych zelených šalátových listov, prípadne mladý špenát
125 g Bryndze s údenou chuťou
50 ml smotany na šľahanie
soľ a korenie
Špargľu povaríme 4 minúty vo vriacej vode, vodu hneď zlejeme a špargľu preložíme do nádoby s ľadovou vodou.
Uvaríme v slanej vode 3-4 artičoky a vyrežeme srdiečka z nich srdiečka, rozštvrtíme (alebo použijeme zavárané), dáme ich do nádoby s 2 PL citrónovej šťavy 3 PL olivového oleja a troškou soli. Premiešame.
Na tanier dáme šalátové lístky prekladané pokrájanou špargľou a artičokami, preloženú bryndzou, zmiešanou so smotanou. Dochutíme.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ