Zeleninové karbonátky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Cibuľu olúpeme, posekáme a speníme na masti. Pridáme očistenú a nadrobno pokrájanú zeleninu. Podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec k zelenine pridáme scedený sterilizovaný hrášok, namočené a vytlačené žemle, vajcia, soľ, mleté korenie, posekanú petržlenovú vňať a podľa potreby strúhanku. Dobre premiešame a na doštičke posypanej strúhankou, formujeme karbonátky, ktoré vyprážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená