Bravčové rebierko v alobale 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané a osolené rebierka opečieme na horúcom oleji z oboch strán. Na zvyšku oleja opražíme posekanú cibuľu. Opečené rebierka potrieme horčicou, okoreníme, dáme na alobal, posypeme opraženou cibuľkou, zabalíme a na suchom plechu vo vyhriatej rúre pečieme asi 25 – 30 minút. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrové ražničí

Náročnosť

Obyčajné dolky

Náročnosť

Opekané Pastrami so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút