Bravčové rebierka v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Naklepané a osolené rebierka opečieme na horúcom oleji z oboch strán. Na zvyšku oleja opražíme posekanú cibuľu. Opečené rebierka potrieme horčicou, okoreníme, dáme na alobal, posypeme opraženou cibuľkou, zabalíme a na suchom plechu vo vyhriatej rúre pečieme asi 25 – 30 minút. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 20, 2022 / 12:21

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená