Zeleninové karbonátky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistenú zeleninu (mrkvu, kel, karfiol, hrášok, kaleráb) uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ju nadrobno posekáme, pridáme pokrájané žemle namočené v mlieku, soľ, čierne korenie, pokrájanú cibuľu zapenenú na oleji, vajcia a podľa potreby strúhanku. Na lopári posypanom strúhankou robíme karbonátky, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rychle orechove rezy

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Banánové tiramisu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krupicový nákyp 3.

Náročnosť

Vínová pena

Náročnosť

Bravčové rebierko

Náročnosť