Zeleninové karbonátky

Ak neviete čo so zvyšnou zeleninou, dajte šancu týmto zeleninovým karbonátkam. Použiť môžete akúkoľvek zeleninu a hotové ich máte raz-dva!
Viac podobných receptov nájdete tu. 

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistenú zeleninu (mrkvu, kel, karfiol, hrášok, kaleráb) uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ju nadrobno posekáme, pridáme pokrájané žemle namočené v mlieku, soľ, čierne korenie, pokrájanú cibuľu zapenenú na oleji, vajcia a podľa potreby strúhanku. Na lopári posypanom strúhankou robíme karbonátky, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 19, 2022 / 10:42

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočné orechové tyčinky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Silvestrovská torta

Náročnosť

Veterníky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút