Plnená kačica 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Dobre umytú a osušenú kačicu naplníme touto plnkou: Na mäsovom mlynčeku jemno zomelieme surové bravčové mäso, mäso z uvarených drobkov, cibuľu a žemle namočené v smotane. Zomletú zmes okoreníme, pridáme rozotretý cesnak, vajcia zamiešame a osolíme podľa chuti. Do hotovej plnky vmiešame očistené, umyté a pokrájané hlavičky šampiňónov. Kačicu touto plnkou naplníme, zašijeme a pečieme v primerane horúcej rúre za častého polievania vypečenou šťavou. Hotovú kačicu rozporcujeme a podávame preliatu šťavou so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená