Plnená kačica 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Dobre umytú a osušenú kačicu naplníme touto plnkou: Na mäsovom mlynčeku jemno zomelieme surové bravčové mäso, mäso z uvarených drobkov, cibuľu a žemle namočené v smotane. Zomletú zmes okoreníme, pridáme rozotretý cesnak, vajcia zamiešame a osolíme podľa chuti. Do hotovej plnky vmiešame očistené, umyté a pokrájané hlavičky šampiňónov. Kačicu touto plnkou naplníme, zašijeme a pečieme v primerane horúcej rúre za častého polievania vypečenou šťavou. Hotovú kačicu rozporcujeme a podávame preliatu šťavou so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Demikát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jarná misa 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút