Zemiaková kaša s kyslou kapustou 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky olúpeme, umyjeme, zalejeme osolenou vriacou vodou a uvaríme. Potom scedíme a zemiaky roztlačíme. Pridáme nadrobno posekanú kyslú kapustu, trošku mlieka, rozpustenú masť, všetko dobre zamiešame a upravíme na misu. Vrch polejeme rozpustenou údenou slaninou, v ktorej sme popražili nadrobno posekanú cibuľu. Namiesto slaniny môžeme posypať posekanými oškvarkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baraní šolet

Náročnosť

Nepečená kokosová roládka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút