Rybacia polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené rybacie vnútornosti a hlavy vložíme do studenej vody a varíme. Pokrájanú zeleninu zalejeme vývarom z nich a uvaríme. Z tuku, múky a krupice pripravíme bledú zápražku, pridáme do nej postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vodou a mliekom a spolu so zeleninou povaríme. Osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme obraté posekané rybacie mäso a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do polievky môžeme pridať pokrájanú opraženú žemľu. Polievku možno pripraviť aj bez mlieka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená