Rybacia polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistené rybacie vnútornosti a hlavy vložíme do studenej vody a varíme. Pokrájanú zeleninu zalejeme vývarom z nich a uvaríme. Z tuku, múky a krupice pripravíme bledú zápražku, pridáme do nej postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vodou a mliekom a spolu so zeleninou povaríme. Osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme obraté posekané rybacie mäso a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do polievky môžeme pridať pokrájanú opraženú žemľu. Polievku možno pripraviť aj bez mlieka.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 31, 2022 / 10:38

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené kurča

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kurča na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Horehronský rezeň

Náročnosť

Liptovská ruža

Náročnosť