už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: lekvár ríbezľový

ingrediencia:
lekvár ríbezľový


Recepty z ingrediencie: lekvár ríbezľový - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 20 receptov Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »

Rezy s piškótami

Rezy s piškótami 5 vajec, 200 g kryštálového cukru, 180 g hrubej múky, 1 prášok do pečiva
Plnka: pikantný lekvár (malinový, ríbezľový), 4 dl silnej čiernej kávy, 2 krabice detských piškót, 5 vajec, 200 g kryštálového cukru, 300 g masla, 100 g práškového cukru

Zobraziť recept


Závitky z hovädzieho mäsa na víne

Závitky z hovädzieho mäsa na víne 400 g hovädzieho mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 80 g vareného údeného mäsa alebo šunky, 1 lyžička horčice, 1 vajce, 80 g kyslej uhorky, 50 g oleja, 20 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, bobkový list, kúsok citrónovej kôry, 1 dl vína, 1 lyžička ríbezľovej zaváraniny alebo lekváru, citrónová šťava, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Poľská omáčka

Poľská omáčka 40 g masla, 40 g hladkej múky, 40 g rajčiakového pretlaku, 20 g cibule, 20 g cukru, 20 g perníka, 20 g mandlí, 20 g hrozienok, 40 g sušených sliviek, 20 g ríbezľového lekváru, 1/2 dl červeného vína, vývar z kostí, citrónová šťava, soľ, škorica, klinčeky

Zobraziť recept


Jablká v snehovom záveji

Jablká v snehovom záveji 4 menšie jablká, 30 g ríbezľového lekváru, 30 g zomletých orechov, 20 g piškót, 3 bielka, 180 g práškového cukru

Zobraziť recept


Španielsky vietor

Španielsky vietor 3 bielka, 180 g práškového cukru, 50 g ríbezľového lekváru

Zobraziť recept


Vyprážané ruže

Vyprážané ruže 200 g polohrubej múky, 20 g masla, prášok do pečiva, 20 g práškového cukru, 1 žĺtok, soľ, kyslá smotana, asi 200 g masti na vyprážanie, 100 g ríbezľového lekváru, 40 g vanilkového cukru

Zobraziť recept


Cigánske rezy

Cigánske rezy 250 g hladkej múky, 60 g práškového cukru, 100 g margarínu, 5 g prášku do pečiva, 100 g ríbezľového lekváru, 180 g kryštálového cukru, 80 g orechov, 20 g kakaa, 1 žĺtok, 3 bielka

Zobraziť recept


Čokoládové rezy k čaju

Čokoládové rezy k čaju
Linecké cesto: 250 g hladkej múky, 150 g margarínu, 80 g práškového cukru, 1 žĺtok, 1 lyžica mlieka, prášok do pečiva, 150 g ríbezľového lekváru
Piškótové cesto: 150 g margarínu alebo masla, 200 g práškového cukru, 4 vajcia, 200 g hrubej múky, 50 g mletých, pražených orieškov, 1/4 balíčka prášku do pečiva, citrónová kôra, 20 g kakaa

Zobraziť recept


Plnený medovník

Plnený medovník 300 g hladkej múky, 200 g práškového cukru, 2 vajcia, 2 lyžice medu, 1 lyžička prášku do pečiva, 20 g cukru na posypanie, klinčeky, škorica, nové korenie, aníz, citrónová kôra
Plnka: 150 g ríbezľového lekváru, 100 g orechov, 50 g hrozienok

Zobraziť recept


Linecké pečivo

Linecké pečivo 250 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, vanilínový cukor, kôra z polovice citróna, na hrot noža amónia, 130 g masla, 1 vajce, 1 žĺtok, 20 g masla a 20 g hrubej múky na vymastenie a vysypanie plechu, ríbezľový alebo malinový lekvár, vanilínový cukor na posypanie

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2. 1 hovädzí jazyk, 100 g koreňovej zeleniny, 60 g cibule, soľ, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 6 zrniek čierneho, 2 zrnká nového korenia, 60 g masla, 60 g hladkej múky a pol cibule na zápražku, 20 g kryštálového cukru, 100 g ríbezľového lekváru, 50 g hrozienok, 30 g mandlí, 1 dl červeného vína, šťava z pol citróna

Zobraziť recept


Orieškové kocky

Orieškové kocky 90 g lieskových orieškov, 150 g hladkej múky, 120 g masla, 70 g práškového cukru, citrónová kôra, vanilínový cukor, 200 g ríbezľového alebo malinového lekváru, rumová poleva, niekoľko jadier vlašských orechov na ozdobenie

Zobraziť recept


Ovocný koláč pod sklom

Ovocný koláč pod sklom 140 g masla, 140 g práškového cukru, 2 vajcia, vanilínový cukor, citrónová kôra, pol balíčka prášku do pečiva, 250 g hladkej múky, 50 g ríbezľového lekváru, 600 g broskýň, trocha čerešní a hrozna
Želatínová poleva: 10 g jedlej želatíny, 1 dl studenej vody, 100 g jemného kryštálového cukru, šťava z pol citróna

Zobraziť recept


Ananásové tortičky

Ananásové tortičky 4 vajcia, 4 lyžice práškového cukru, 1 lyžica vody, 4 lyžice hrubej múky, tuk a hrubá múka na vymastenie a vysypanie plechu, niekoľko lyžíc ríbezľového lekváru, kolieska konzervovaného ananásu, niekoľko čerstvých alebo zaváraných čerešní, šľahačka

Zobraziť recept


Orechová torta 2.

Orechová torta 2. 180 g práškového cukru, 8 žĺtkov, 1 lyžička potlčenej vanilky, 1 lyžica jemne zomletej zrnkovej kávy, 50 g postrúhanej čokolády alebo 20 g kakaa, 8 bielkov, 180 g vlašských orechov, 80 g piškótových omrvín, 30 g bielej postrúhanej žemle, 200 g ríbezľového lekváru, 2 dl šľahačky a hrsť vlašských orechov na ozdobenie, 20 g masla a 20 g hrubej múky na vymastenie a vysypanie formy

Zobraziť recept

Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »