Ríbezľová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté obraté ríbezle vložíme do vriacej osladenej vody a varíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju vodou z ríbezlí a mliekom a povaríme. Nakoniec pridáme ríbezle a trochu posolíme. Takto môžeme pripraviť aj egrešovú alebo malinovú omáčku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové knedle 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Plnený sendvič (harlekýnsky)

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút