už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: strúhanka

ingrediencia:
strúhanka


Recepty z ingrediencie: strúhanka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 271 receptov Strana 4 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Tvarohové knedličky 1.

Tvarohové knedličky 1. 500 g tvarohu, 2 vajcia, 150 g strúhanky, 100 g detskej krupice, soľ, 50 g práškového cukru, 100 g masla

Zobraziť recept


Pirohy zo zemiakového cesta

Pirohy zo zemiakového cesta 150 g hladkej múky, 150 g polohrubej múky, 300 g varených pretlačených zemiakov, soľ, 1 vajce, slivkový lekvár, 80 g masla, 100 g jemnej strúhanky, 40 g masla na opraženie strúhanky, 100 g práškového cukru

Zobraziť recept


Jablková omeleta

Jablková omeleta 2,5 dl mlieka, 2 vajcia, soli, 30 g práškového cukru, 80 g hladkej múky, 20 g strúhanky, olej na opekanie
Jablková plnka: 300 g jabĺk (očistených a nakrájaných na kolieska), 50 g práškového cukru, 50 g mandlí, 50 g hrozienok

Zobraziť recept


Čerešňové knedle

Čerešňové knedle 600 g zemiakov, 200 g polohrubej múky, soľ, 1 vajce, 500 g čerešní, 40 g masla, 60 g strúhanky, 60 g cukru

Zobraziť recept


Jablková žemľovka 2.

Jablková žemľovka 2. 10 rožkov, 1/2 l mlieka, 3 lyžice kryštálového cukru, 20 g masla, 30 g strúhanky, 700 g jabĺk, 100 g orechov, škorica, 80 g práškového cukru

Zobraziť recept


Zeleninové karbonátky 2.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninové karbonátky 2. 60 g cibule, 30 g masti, 600 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, hrášok), 2 žemle, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňat, strúhanka, 2 dl oleja na vyprážanie

Zobraziť recept


Zapečená kyslá kapusta s klobásou

Zapečená kyslá kapusta s klobásou 400 g zemiakov, soľ, 1/8 l mlieka, 20 g masti a 20 g strúhanky, 50 g slaniny, 300 g kyslej kapusty, 150 g klobásy alebo inej údeniny, 1/8 l kyslej smotany, 30 g tvrdého syra

Zobraziť recept


Karfiolové karbonátky

Karfiolové karbonátky 500 g karfiolu, soľ, 40 g masla, 3 vajcia, mleté čierne korenie, 60 g strúhanky, 30 g hladkej múky, 80 g masti

Zobraziť recept


Marhuľový nákyp

Marhuľový nákyp 70 g práškového cukru, 1/2 balíčka vanilkového cukru, 1/2 citróna, 30 g marhuľového lekváru, 0,1 dl rumu, 3 žĺtky, 50 g strúhanky, 20 g krupice, 4 bielka, 20 g masla
Poleva: 40 g marhuľového lekváru, 0,2 dl rumu

Zobraziť recept


Karfiolový nákyp 2.

Karfiolový nákyp 2. 1 karfiol, soľ, 400 g teľacieho mäsa, 60 g masla, 100 g strúhanky, 1 1/2 dl mlieka, 4 vajcia, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Kapustové rezne

Kapustové rezne 1 hlávka kapusty, soľ, 1 vajce, 2 dl mlieka, 60 g hrubej múky, strúhanka, 60 g oleja

Zobraziť recept


Kelové karbonátky 2.

Kelové karbonátky 2. 600 g kelu, soľ, 100 g cibule, 80 g oleja, 1 dl mlieka, 3 žemle, 2 vajcia, mleté čierne korenie, 80 g strúhanky

Zobraziť recept


Zapekaný karfiol so šunkou

Zapekaný karfiol so šunkou 2 stredne veľké karfioly, soľ, 200 g šunky, 180 g masla, 230 g hladkej múky, 2,5 dl mlieka, 100 g tvrdého syra, 4 žĺtky, 20 g masla, 20 g strúhanky na pekáč

Zobraziť recept


Zapekaný karfiol so zemiakmi

Zapekaný karfiol so zemiakmi 700 g karfiolu, soľ, voda na varenie karfiolu, 600 g zemiakov uvarených v šupke, 150 g šunky alebo šunkovej salámy, 20 g masla, 150 g tvrdého syra, 0,2 dl mlieka alebo smotany, 3 vajcia, 30 g strúhanky

Zobraziť recept


Zemiakové karbonátky s údeným mäsom

Zemiakové karbonátky s údeným mäsom 500 g uvarených zemiakov, 250 g uvareného údeného mäsa, 2 vajcia, soľ, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, hladká múka, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept

Strana 4 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »