Zemiakové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame do peny, pridáme žĺtky, prelisované zemiaky, jemne posekané údené mäso, soľ a korenie. Všetko spolu dobre premiešame, formujeme karbonátky, obalíme ich v múke, rozšľahanom vajci, strúhanke a vyprážame v horúcej masti do zlatista. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

sobotňajší šalát

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Margot muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút