Baranie mäso na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Baranie mäso umyjeme, nožom narežeme a prešpikujeme strúčikmi očisteného cesnaku pokrájanými po dĺžke. Potom ho posolíme, potrieme postrúhaným cesnakom, dáme na plech, pridáme olej a pečieme. Upečené vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, trochu zalejeme vodou, povaríme a precedíme na pokrájané mäso. Podávame so zemiakmi. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 25, 2022 / 10:19

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Domáca vanilková zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hamburské bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pórový koláč

Náročnosť