Zapečená kyslá kapusta s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme, olúpeme a uvaríme v osolenej vode. Keď sú zemiaky mäkké, prelisujeme ich a prešľaháme spolu s horúcim mliekom na hladkú kašu. Ohňovzdornú misu vytrieme masťou, vysypeme strúhankou a rozotrieme pripravenú zemiakovú kašu. Slaninu pokrájame na drobné kocky, potom ju rozškvaríme a podusíme na nej kyslú kapustu. Udusenú kapustu dáme na zemiakovú kašu a na ňu poukladáme kolieska klobásy. Všetko zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou, posypeme postrúhaným syrom a v rúre zapečieme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Smotanová majonéza

Náročnosť

Dusená tarhoňa 2.

Náročnosť

Barania polievka

Náročnosť

Plnené košíčky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút