Zapečená kyslá kapusta s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme, olúpeme a uvaríme v osolenej vode. Keď sú zemiaky mäkké, prelisujeme ich a prešľaháme spolu s horúcim mliekom na hladkú kašu. Ohňovzdornú misu vytrieme masťou, vysypeme strúhankou a rozotrieme pripravenú zemiakovú kašu. Slaninu pokrájame na drobné kocky, potom ju rozškvaríme a podusíme na nej kyslú kapustu. Udusenú kapustu dáme na zemiakovú kašu a na ňu poukladáme kolieska klobásy. Všetko zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou, posypeme postrúhaným syrom a v rúre zapečieme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená