Kastrólová roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umy jeme a pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme, opečieme na horúcom oleji a urovnáme do kastróla. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, opražíme ju do ružova, prisypeme červenú papriku, rascu, majorán a dusíme. Keď sú roštenky polomäkké, pridáme na osminky pokrájané surové zemiaky, podľa potreby dosolíme a udusíme do mäkka. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Beton

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečený králik

Náročnosť