Hráškové pyré

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hrášok z konzervy nedusíme. Mrazený hrášok podlejeme vriacou vodou, pridáme maslo, soľ a dusíme. Počas dusenia ho podlievame vodou. Mäkký dáme do mixéra, prilejeme trocha vývaru alebo sladkej smotany a mixujeme na polohustú kašu. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor. Podávame k varenému, dusenému alebo k pečenému mäsu, prípadne k bezmäsitému pokrmu (nie sladkému).

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rezance s makom

Náročnosť

Bohatá štóla s tyčinkou Margot

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hydinové ragú

Náročnosť

Ovocný šalát III

Náročnosť