Mäso umyjeme a pokrájame na tenké rezance, ktoré naklepeme a osolíme. Potom ho natrieme pripravenou plnkou, stočíme a previažeme niťou alebo spojíme špáradlami.
Opečieme na rozpálenej masti, podlejeme horúcou vodou, pridáme paradajkový pretlak, osolíme a dusíme prikryté za občasného podlievania vínom.
Mäkké závitky vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme a dochutíme postrúhanou citrónovou kôrou a cukrom.
Plnka: Slaninu nadrobno pokrájame, opražíme a pridáme pokrájanú šunku a vajcia rozšľaháme so soľou. Do hotového primiešame umytú a posekanú petržlenovú vňať.
Paulína
06 júna, 2022 /
12:46
Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!
Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ