Bravčovinky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame, spolu s namočenou a vytlačenou žemľou nahrubo zomelieme. Osolíme, pridáme mleté čierne korenie a mletú červenú papriku, premiešame a sformujeme tenké placky (v priemere asi 6 cm), ktoré na horúcom oleji po oboch stranách prudko opečieme. Bravčovinky môžeme opekať aj na rošte, pričom ich prelievame olejom. Podávame teplé s chlebom, horčicou a cibuľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový rôsol

Náročnosť

Plnené košíčky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kakaový koláč

Náročnosť