Bryndzové pirohy 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z prvej dávky uvarených, olúpaných a pretlačených zemiakov, zo soli a z múky pripravíme cesto, ktoré rozvaľkáme. Na polovicu dáme malé kôpky plnky, prikryjeme druhou polovicou cesta, ktoré okolo kôpok stlačíme, a vykrajujeme pirohy. Uvarené polejeme pokrájanou rozškvarenou slaninkou.
Plnka: Bryndzu rozmiešame s uvarenými pretlačený mi zemiakmi, soľou a posekaným kôprom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

„Bohémky“

Náročnosť

Vyprážané kozľa

Náročnosť

Maďarská roštenka

Náročnosť

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút