Bryndzové pirohy 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z prvej dávky uvarených, olúpaných a pretlačených zemiakov, zo soli a z múky pripravíme cesto, ktoré rozvaľkáme. Na polovicu dáme malé kôpky plnky, prikryjeme druhou polovicou cesta, ktoré okolo kôpok stlačíme, a vykrajujeme pirohy. Uvarené polejeme pokrájanou rozškvarenou slaninkou.
Plnka: Bryndzu rozmiešame s uvarenými pretlačený mi zemiakmi, soľou a posekaným kôprom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cesnakové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Cigánske rezy

Náročnosť

Tradičný kohút na víne „coq au vin“

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapečený králik

Náročnosť