Jelenie rezne na víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté jelenie rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, posolíme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme. Potom ich vyberieme a na masť pridáme údenú slaninu pokrájanú na kocky, zeleninu a cibuľu pokrájané na plátky a popražíme. Pridáme rezne, škoricu, klinčeky, citrónovú kôru, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké rezne vyberieme, šťavu zaprášime múkou, pridáme cukor, ocot, vodu a víno, povaríme a pretrieme cez sito na rezne. Podávame s makarónmi alebo s knedľami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chren s jablkami

Náročnosť

Krupicová kaša 1.

Náročnosť

Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny