Šašlik

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Mäso pokrájame na malé, tenké rezne a naložíme na niekoľko hodín do zmesi oleja, octu, mletého čierneho korenia, soli, posekanej zelenej petržlenovej vňate, mäty a cibule.

  2. Rezne pred prípravou necháme trocha odkvapkať, potom ich napicháme na ihlu alebo drievko striedavo s plátkami slaniny a štvrťami cibule, všetko potrieme roztopeným maslom a na otvorenom ohni alebo rošte rýchlo opečieme zo všetkých strán. Môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 13, 2022 / 11:05

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená