Šašlik

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso pokrájame na malé, tenké rezne a naložíme na niekoľko hodín do zmesi oleja, octu, mletého čierneho korenia, soli, posekanej zelenej petržlenovej vňate, mäty piepornej a cibule. Rezne pred prípravou necháme trocha odkvapkať, potom ich napicháme na ihlu alebo drievko striedavo s plátkami slaniny a kolieskami cibule, všetko potrieme roztopeným maslom a na otvorenom ohni alebo rošte rýchlo opečieme zo všetkých strán. Podávame s ryžou uvarenou v polievke z baranieho mäsa alebo s chlebom a horčicou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Toasty pochúťkové

Náročnosť

Banánová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút

Vyprážané kozľa

Náročnosť