Čučoriedkové víno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Prebraté čučoriedky pretlačíme na strojčeku alebo len popučíme, pridáme príslušné množstvo vody a cukru (cukor rozpustíme vo vode), živnú soľ a vlejeme do kvasnej nádoby. Na druhý deň prilejeme rozmnožené kvasinky, fľašu uzavrieme kvasnou rúrkou a necháme kvasiť. Vykvasené víno stiahneme do inej čistej nádoby (má byť plná), ktorú tiež uzavrieme kvasnou rúrkou. Po 1-2 týždňoch víno stiahneme do čistých fliaš, ktoré dobre zazátkujeme a odložíme na chladné miesto.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pizza s rajčinami

Náročnosť

Vanilkový koktail

Náročnosť
špenátový prívarok
prívarok Vegetariánske jedlo

Špenátový prívarok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Krkovička netradične

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Mäsový nákyp

Náročnosť