Debrecínske bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do bravčového mäsa urobíme pomocou noža otvor (pozdĺž vlákien), do ktorého vložíme debrecínku. Otvor zašijeme, mäso opečieme zo všetkých strán na oleji a vyberieme. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme zvyšok pokrájaných debrecínok, červenú papriku, čierne korenie, soľ, trochu vody a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, odstránime niť a pokrájame ho cez vlákna. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso. Podávame s haluškami, knedľou, tarhoňou alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená