Debrecínske bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do bravčového mäsa urobíme pomocou noža otvor (pozdĺž vlákien), do ktorého vložíme debrecínku. Otvor zašijeme, mäso opečieme zo všetkých strán na oleji a vyberieme. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme zvyšok pokrájaných debrecínok, červenú papriku, čierne korenie, soľ, trochu vody a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, odstránime niť a pokrájame ho cez vlákna. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso. Podávame s haluškami, knedľou, tarhoňou alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená