Fánky pečené v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

1. Cesto na fánky si pripravíme deň vopred. Z prísad vypracujeme cesto, ktoré zabalíme
do fólie a odložíme do chladničky.

2. Na druhý deň vyvalkáme na tenúčko, koliečkom nakrájame na kocky. V strede nakrojíme a obalíme v cukre s vanilkovým cukrom. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme dozlata.

Sú lepšie ako vyprážané 🙂

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zelerové pyré

Náročnosť

Plnené mini papričky s bryndzou s údenou chuťou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Maslový krém

Náročnosť

Polievka ragú

Náročnosť