Pilaf

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie alebo jahňacie mäso z pliecka trocha naklepeme, pokrájame na malé kúsky a osolíme. Na rozpálenej masti opražíme do zlata cibuľu pokrájanú nadrobno, mletú červenú papriku, zázvor, rascu a mleté čierne korenie, pridáme pokrájané mäso, trocha podlejeme polievkou z kostí alebo masoxu a pomaly udusíme do polomäkka. Potom pridáme premytú sparenú ryžu, zľahka vidličkou zamiešame, podľa chuti dosolíme, prilejeme opäť polievku a na miernom ohni dodusíme. Podávame posypané postrúhaným tvrdým syrom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená