Fazuľový šolet 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Prebratú a umytú fazuľu namočíme a necháme do druhého dňa stáť. Na oleji zapeníme očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, klobásu pokrájanú na kolieska, rozotretý cesnak, soľ, porcie údeného mäsa, hrubé krúpy a namočenú fazuľu aj s vodou, prikryjeme a dáme do rúry na 3-4 hodiny, kým fazuľa úplne nezmäkne. Podávame s chlebom. Šolet môžeme podávať aj ako hustejšiu polievku, takže nahradí hlavné jedlo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená