Fazuľový šolet

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Prebratú a umytú fazuľu namočíme a necháme do druhého dňa stáť. Na oleji zapeníme očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, klobásu pokrájanú na kolieska, rozotretý cesnak, soľ, porcie údeného mäsa, hrubé krúpy a namočenú fazuľu aj s vodou, prikryjeme a dáme do rúry na 3-4 hodiny, kým fazuľa úplne nezmäkne. Podávame s chlebom. Šolet môžeme podávať aj ako hustejšiu polievku, takže nahradí hlavné jedlo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Medové pyšteky

Náročnosť

Jablkový chlebíček

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečené zemiaky s párkami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút